Rosturi

Posted on November 23rd, 2012

Profile DilatareHidroplasto impreuna cu Gumba au lansat solutii pentru rosturile de dilatatie mai mici de 50 mm, sistemul HidroPod – folosind mastic bituminos. Acest sistem a fost testat si lansat cu success in Romania si are ca element elastic bitum si polimeri. Dorinta de dezvoltare pe segmentul de infrastructura, precum si experienta inginerilor au avut ca rezultat in extinderea serviciilor cu: sisteme complete de hidroizolatii pentru poduri cu membrane calitativ superioare, protectie anticoroziva a betonului la infrastructura si suprastructura podului, colmatari complete cu utilaje proprii, torcretari, ridicari structuri, precum si serviciile complete de constructii si reabilitari poduri si tunele.

Experienta si colaborarea cu compania membra a aceluiasi grup Besaplast Kunststoffe GmbH a facut ca gama de sisteme hidroizolante sa fie extinsa si sa se realizeze combinatii pentru diferite aplicatii. De exemplu combinatia profilelor hidroizolante KAB cu garnituri hidrofile integrate, combinatia de profile hidroizolante cu furtun LP GLT integrat (aparitia scurgerilor din cauza cuiburilor de pietricele sau compresiunii deficiente in jurul profilului hidroizolant se izoleaza cu furtune de injectie si rasina).
Rosturi Dilatatie :Carasyn Kunststoffe GmbH&Co.KG s-a remarcat ca o companie creata special pentru a fabrica articole tinand cont de intrebuintarile fiecaruia,de domeniul in care sunt folosite, dar mai ales la cerinta clientului, dupa o schita, mostra se poate produce in timp scurt la costuri mici pentru orice profil dorit. Istoria acestei companii, dateaza de acum 53 de ani, domeniile in care activeaza sunt practic nelimitate, Hidroplasto deschizandu-si calea in anul 2009 datorita acestei companii.

Aparate De ReazemActivitatile companiei sunt intr-o continua extindere in domeniul diversificarii produselor si distributiei in intreaga lume.Fabricarea proprie de matrite ofera o dezvoltare independenta. Profilele hidroizolante pentru rosturi sunt o parte esentiala a constructiei si a functionarii corespunzatoare a acesteia. Un rost separa doua constructii sau elemente de constructie. El este utilizat pentru preluarea miscarilor sau este conditionat de etapele de lucru indicate.

Dupa functie se disting urmatoarele feluri de rosturi:
- Rosturi de miscare(dilatatii)
- Rosturi de dilatatie (cu deschidere a rostului)
- Rosturi de contact (fara deschidere a rostului)
- Rosturi de lucru
- Rosturi aparente
Produsele se folosesc la toate tipurile de constructii .

Hidroizolatii : Conform normelor in vigoare si a cererii Beneficiarului final C.N.A.D.N.R, Hidroplasto - Gumba a reactionat pozitiv oferind garantii de minim 10 ani, folosind in componenta sistemului de fixare doar produse agrementate, certificate si acceptate de catre Departamentul de Supervizare si Monitorizare Besagroup. Din aceasta cauza putem spune ca oferim siguranta unei lucrari, durabilitatea acesteia, iar referintele vorbesc de la sine. Partenerii care ne-au solicitat serviciile au devenit parteneri majori, permanenti ai companiei noastre. Sustinem puterea lucrului bine facut, sustinem ideea de calitate a lucrarii, sustinem ideea de a construi fara a fi necesare remedieri dupa, aceste idei le promovam si le implementam cu success in Romania.
Aparate De Reazem Compania Deflex Fugensysteme GmbH este specializata in productia profilelor pentru tratarea rosturilor de dilatatie. Rosturile de dilatare sunt folosite pentru a imparti structura in unitati separate independente pentru a permite miscari relative intre unitati datorita contractiei , asezarii diferentiate a fundatiei sau a sarcinilor aplicate. Pe baza unor calcule se determina amploarea prevazuta a miscarii structurii si se alege latimea rostului de dilatatie capabil sa absoarba orice miscare. Crearea rosturilor de dilatare este necesara pentru toate tipurile de constructii.

Hidroizolatii Activitatile companiei sunt intr-o continua extindere in domeniul diversificarii produselor si distributiei in intreaga lume.Fabricarea proprie de matrite ofera o dezvoltare independenta. Profilele hidroizolante pentru rosturi sunt o parte esentiala a constructiei si a functionarii corespunzatoare a acesteia. Un rost separa doua constructii sau elemente de constructie. El este utilizat pentru preluarea miscarilor sau este conditionat de etapele de lucru indicate.

More results:
Hidroizolatii Aparate De Reazem Hidroizolatii


Posted in not categorized    Tagged with no tags


0 Comments


Leave a Comment
Search

Follow

follow on
Categories

no categories
Tags

no tags
Recent Posts

create a website with SnapPages
Create a free website >